Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijfsvoering

Een slotenmaker die direct komt

Wat doen noodslotenmakers precies? Als uw deur een geblokkeerd slot heeft, of uw huisbeveiligingssysteem werkt niet, kan een noodslotenmaker u meteen weer op weg helpen. We brengen je zo weer op weg en het kost je geen arm en been. Naast noodvergrendelingsservice kunnen we ook noodsleutelsloten installeren die extra bescherming bieden voor uw eigendommen, huis of auto.

Hoe werkt een slotenmaker? Allereerst zal een slotenmakersbedrijf u bellen en om toegang tot uw huis of bedrijf vragen. Als u thuis bent, laten zij u weten hoe lang u de dienst nodig heeft. Van daaruit gaan ze naar uw locatie en werken aan uw sloten.

Als u thuis of op het werk bent, zullen ze de sloten controleren om te zien of ze beschadigd, gebroken of ermee geknoeid zijn. Als een van deze controles negatief is, bellen ze u terug en vertellen ze u wat de reden was voor het vergrendelingsprobleem.

Zodra de sloten weer op hun plaats zitten, zal de slotenmaker u bellen en u laten weten hoeveel het kost om het slot te repareren. Soms kan een slot tegen een kleine vergoeding worden gerepareerd, maar soms is een vervangend onderdeel of slot nodig. Ze zullen u vertellen hoeveel dit gaat kosten voordat ze u de offerte geven.

Naast noodsleutelsloten zijn er ook noodsleutels beschikbaar. Deze service wordt doorgaans 24 uur per dag door het bedrijf aangeboden. Uw noodslotenmaker staat op elk moment voor u klaar op het gemak van uw kantoor of thuis. Noodsleutels kunnen worden gebruikt wanneer u thuis of op reis bent en geen toegang heeft tot uw vergrendelde deuren.

Second opinion van de slotenmaker

U kunt zelfs uw slotenmaker bellen voor een second opinion als u niet zeker bent van de staat van het slot. Als de sloten moeten worden vervangen, kan de slotenmaker u naar hun faciliteit brengen en zullen zij de tijd nemen om het slot voor u te bekijken.

Noodsleutels zijn verkrijgbaar bij de slotenmaker of een van hun concurrenten. Het is een goed idee om het lokale telefoonboek te raadplegen, omdat de meeste slotenmakers hun klanten noodsleutels aanbieden.

Als u denkt dat de sloten in uw huis of auto aan vervanging toe zijn, kunt u bij uw slotenmaker terecht voor noodsleutels. Als u denkt dat u een nieuwe moet kopen, moet u online zoeken naar het slotenmakerbedrijf. U kunt ook hun website bezoeken voor meer informatie over noodsleutels en diensten.

De meeste noodslotenmakers bieden u de mogelijkheid om noodsleutels te laten installeren. Als dit iets is waar u in geïnteresseerd bent, moet u eerst een lokale slotenmaker bezoeken voor een consult.

Voordat u noodsleutels aanschaft, moet u de slotenmaker vragen om uit te leggen hoe ze werken. U moet uitzoeken welk type codes en cijfers vereist zijn. U moet ook nagaan of de noodslotenmaker de mogelijkheid heeft om de codes op elk moment te wijzigen zonder de hulp van een medewerker van de klantenservice.

Als u geen noodsleutels wilt, kunt u deze alsnog laten installeren. In de meeste gevallen heeft de slotenmaker een lokaal bedrijf om uw noodsloten te installeren. Heeft u geen alarmsysteem, dan kan de slotenmaker bij u thuis of bedrijf komen en de deuren voor u ontgrendelen.

Als u besluit om noodsloten te laten installeren, kunt u de slotenmaker op elk moment van de dag of nacht bellen en vragen of ze uw deuren voor u willen openen. Ze zullen naar buiten komen en uw deuren ontgrendelen en eventuele wijzigingen aanbrengen. Zodra u al uw verzoeken heeft afgerond, kunt u aan de slag.