Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Vervoer en transport

Wat is zeevracht? Dit is hoe het werkt!

Zeevracht misschien niet het 1e transport optie waar je aan denkt, maar dat is zeker wel aan te raden. Transsport per schip gaat al honderden jaren terug. Vandaag de dag is het nog steeds ontzettend effectief! Waarom? Dat vertellen wij jou hieronder:

Transport van A tot Z

Bij zeevracht kun jij je gehele lading in 1 keer vervoeren. Dit is een groot voordeel t.o.v. transport via de weg of per vliegtuig, waar je altijd maar een beperkte laadruimte hebt. Naast de lagere vrachtkosten, lage tolkosten, betrouwbare aankomst- en vertrektijden en de CO2 reductie heeft zeevracht vele voordelen t.o.v. de eerdergenoemde transport mogelijkheden.

Hoe zit het met de papieren?

Transport per schip kan naar verschillende werelddelen. Doordat je in verschillende werelddelen transporteert, dien je ook verschillende douanepapieren te hebben. Dit zijn de papieren waardoor jij zonder problemen je producten kunt vervoeren. Heb je hier geen kennis of ervaring mee dan kan het een heel gedoe zijn. Gelukkig hoef jij het niet alleen te doen! Bij zeevracht van SILS helpen ze of regelen ze zelfs jouw douanepapieren. Dit kunnen zijn doen door hun jarenlange ervaring! Een leuke bijkomstigheid als je het ons vraagt!

Ben ik naar het leveren van goederen over zee op mijzelf aangewezen?

Ja en nee! Bij menig transport bedrijf ben je naar het leveren van je goederen over zee op jezelf aangewezen. Maar bij SILS ben jij dat niet. Ze zijn sterk vertegenwoordigd op de Nederlandse Antillen, Noord- en Zuid-Amerika hierdoor kunnen zij ook uitstekend de binnenlandse transport regelen, om maar een aantal voorbeelden te noemen. Hierdoor word jij van A tot Z ontzorgd.

We komen woorden te kort als we de voordelen van zeevracht willen ontleden. Wij weten wel dat als je zeevracht wilt doen er niks fijners is als je van A tot Z ontzorgd wordt. Dat is met alles zo! Wil jij dat? Schroom dan niet om contact op te nemen SILS de specialist in Zeevracht!