Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Onderwijs

Wat je kunt verwachten van de functie secretaresse

Als je overweegt een opleiding tot secretaresse te gaan volgen wil je natuurlijk weten wat de functie precies in zal houden. Daarnaast ben je wellicht geïnteresseerd in de werkzaamheden en het salaris secretaresse. Daarom lees je in dit artikel alles wat je moet weten en kunt verwachten van een baan als secretaresse. Lees vooral verder en wie weet start jij binnenkort met de opleiding tot secretaresse bij Fabius Opleidingen.

De functie secretaresse

Van de functie zelf kun je verwachten dat je een belangrijk persoon bent in het kantoor. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt zodat de mensen voor wie je werkt zich daar niet bezig mee hoeven te houden. Je regelt van alles en wordt gezien als eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor zowel medewerkers en relaties met andere bedrijven of klanten. Je kunt breed ingezet worden. De functie komt ook voor met andere namen zoals office manager.

Het salaris van een secretaresse

Je bent natuurlijk geïnteresseerd in wat je kunt verdienen als secretaresse. Hier is echter geen eenduidig antwoord op te geven. Je uiteindelijke salaris zal onder andere afhangen van je leeftijd, werkervaring en opleiding. Het gemiddelde salaris van een goed opgeleide secretaresse ligt rond de 2000 euro bruto per maand. Het zal daarom lonen om een goede praktijkgerichte opleiding te volgen.

De opleiding secretaresse

De opleiding tot secretaresse kan gevolgd worden bij Fabius Opleidingen. Deze opleiding is praktijkgericht en leert je allerlei dingen die je echt nodig hebt bij een baan als secretaresse. Met een slagingspercentage van meer dan 90% is dit natuurlijk een goede keuze. Je kunt meer informatie over de opleiding vinden op de website van Fabius. Je kunt je dan ook meteen inschrijven.