Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijfsvoering

Start je marketing campagne bij Crossmedia House

Buitengewoon zichtbaar met je marketing campagne

Draag kennis of een boodschap effectief over

Stel je wilt een nieuw product lanceren op de makrt. Je biedt een unieke dienst aan voor een bepaalde doelgroep. Hoe ga je dat communiceren overbrengen bij die doelgroep? Het internet biedt natuurlijk legio mogelijkheden, maar wat als dat niet hét enige medium is om te communiceren? Dan kom je gauw terecht bij het opzetten van een effectieve marketing campagne en buitenreclame. Met een doordachte reclame campagne zet je mensen aan het denken. Of juist aan het kijken. En dat is pecies het doel van een goede campagne. Opvallen en tegelijk on top of mind blijven bij jouw doelgroep. Crossmedia House is specialist in het effectief bedenken van een crossmediale marketing campagne in heel de Benelux. 

Waar moet je boodschap te zien zijn?

Om de kans van slagen van je marketing campagne zo hoog mogelijk te maken is het belangrijk om allereerst helder te hebben via je doelgroep is. Zijn dat jongeren, gezinnen, senioren of wellicht een specifieke branche? Dit maakt veel uit, want als je je reclame niet op het juiste moment of aan de juiste doelgroep laat zien mis je de boot en zal het niet de beoogde doel halen. Daarom is het belangrijk om te achterhalen waar je doelgroep zich begeeft. Hoe dan?

Hier komen de specialisten van Crossmedia House om de hoek kijken. Dankzij een sterk partnernetwerk kunnen we precies de juiste data filteren die voor jouw reclamecampagne van belang zijn. Denk aan:

  • demografische factoren voor leeftijd
  • routes waar bussen rijden
  • postcode regio’s o.b.v. inkomen
  • aantal abri mogelijkheden in jouw stad
  • de beste billboards in de regio

Door vooraf de data goed af stemmen aan zaken als bereik, budget en looptijd kunnen wij de best mogelijke campagne opmaken en inzeten.

Welke reclame campagnes zijn mogelijk?

In de wereld van buitenreclame zijn ontelbare manieren om je zichtbaarheid kenbaar te maken. We zullen een aantal voorbeelden hieronder bespreken.

Busreclame:

Rijdende reclame, hoe gaaf is dat? Busreclame is een ontzettend mooie manier om zichtbaar te worden in de stad. De reclame mogelijkheden zijn aan de zijkant en op de acherkant van de bus. Dus mogelijkheden en ruimte genoeg om je reclame te laten zien. En hoe op meer bussen je adverteert, hoe groter je bereik. Feitje: Wist je dat de bus met jouw reclame altijd een andere route rijdt? Op die manier profiteer je van verschillende routes en dus automatisch meer exposre in jouw stad.

Abri & billboard reclame:

Zonder dat je het doorhebt kom je zo ongetwijfeld tegen in jouw stad. De rechthoekige abri’s die her en der in de stad staan en waar je toch altijd even naar kijkt als je stilstaat bij de stoplicht. Ze staan altijd op strategische posities zodat ze goed zichtbaar zijn. Het is mogelijk om je reclame uitingen op specfieke abri’s te plaatsen. Bijvoorbeeld in de buurt van een Centraal Station, omdat je vooral de jongere doelgroep wilt bereiken. Ook is het mogelijk de adverteren op grote billboards die je vaak langs de kant van de weg en snelweg ziet.

Direct mailing:

Een marktetingtool die vooral voor de zakelijke markt interessant is, zijn direct mailing acties. Met direct mailing kun je gepersonaliseerde reclame stuern naar gerichte bedrijven die veel baat kunnen bij jouw diensten of product. De truc is om dan origineel voor de dag te komen, iets dat opvalt. Bijvoorbeeld een mooie giftbox, een pop-up box, een leuke gadget met een bijbehorende brief of een gratis weggeef actie. Ook hierin denken we graag met je mee.

Sparren over jouw campagne? Let’s go!

Ben je toe aan een vefrissende reclamecampagne die werkt? Maak een afspraak met het team van Crossmedia House en wij gaan graag voor je aan de slag met het uitdenken van een plan, grafisch vormgeving voor al je uitingen, het in kaart brengen van je doelgroep en natuurlijk het meten van je actie! Bel dus 074-8512665 of stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl.

https://www.crossmediahouse.nl