Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Vervoer en transport

Touringcar gezocht!

Ik ben op zoek naar een touringcar en heb er ook nog een beetje haast bij. Zo ging ik het internet op om een touringcar te huren. Ik had het al een tijdje uitgesteld maar de tijd ging zo snel en ik was zo druk met van alles dat ik me toen pas besefte dat ik over een week al een touringcar nodig had. We gingen namelijk weg met het bedrijf en ik was dus aangesteld om het vervoer te regelen voor dit personeelsfeest. We gingen namelijk met al het personeel en met aanhang naar de vrienden van Amstel life. Dit is natuurlijk een super leuk idee maar omdat we met zo veel zijn kunnen we niet met een simpel busje gaan. Ook heeft niemand een rijbewijs om een touringcar te besturen dus we moesten bij de touringcar ook een chauffeur boeken. Ik had maar kort de tijd dus er zat nog wat haast achter ook.

Noot de beste

Ik had al wat contact gelegd met verschillende verhuur bedrijven maar deze konden niet zo snel leveren of alle bussen waren al bezet, dit is ook niet zo gek want ik was natuurlijk ook wel een beetje laat met het regelen van deze touringcar.

Toen kwam ik de website van Noot Personenvervoer tegen. Ik belde meteen en door de grote hoeveelheid touringcars van Noot hadden zij er nog een voor mij vrij. Dit was erg fijn want als ik dit niet geregeld had konden we met zijn allen lekker gaan lopen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Ik maakte een afspraak om naar de touringcar te kijken en deze zag er goed en mooi uit. Ook werd ik bij Noot erg vriendelijk geholpen dus besloot ik hier te gaan huren. Het was goed geregeld want de touringcar met chauffeur was keurig op tijd en het was een prima ritje. Het personeelsfeest was erg geslaagd en iedereen heeft een super avond gehad. Grote dank aan Noot die zo snel een touringcar konden regelen voor ons.