Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijfsvoering

Verpak uw product of voorwerp duurzaam en snel!

Heeft uw bedrijf folie nodig om iets te verpakken? Denk dan eens na over de aankoop van buisfolie. Buisfolie is zeer sterk, doorzichtig en biedt beschermen tegen krassen en vocht. U kunt buisfolie plaatsen in wikkelmachines of handmatig gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld langwerpige voorwerpen of producten dan is buisfolie ideaal om dergelijke voorwerpen of producten makkelijk en snel te verpakken.

LDPE folie

De buisfolie die voor de meeste verpakkingen wordt gebruikt heet LDPE folie. Het staat voor Low Density Polyetheen. Het zachte materiaal kan worden gerecycled. De folie is namelijk van oliehoudend materiaal. Naast dat het kwalitatief goede folie is, is het ook nog eens zeer duurzaam. De folies worden na gebruik gewassen en gemalen. Vervolgens ontstaat er een granulaat. Dit wordt gebruikt voor de kunststofindustrie.

Verschillende lengtes afsnijden

Met LPDE folie maakt u zelf zeer gemakkelijk zakken op maat. Wanneer u dat heeft bepaald voor het voorwerp of product, kunt u de zak dichtsealen. Dit kan bijvoorbeeld met een sealapparaat. LPDE folies zijn er in verschillende maten. Dit komt omdat niet elk product of voorwerp dezelfde afmeting heeft. Toch is het begrijpelijk dat u niet direct weet welke buisfolie u dient aan te schaffen. Experts van buisfolie kunnen u helpen bij deze beslissing.

https://www.jumboklimmateriaal.nl/