Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijfsvoering

Werkkleding voor schoonmaak professionals

Bedrijfskleding van ELKA

Maak kennis met het Deense merk ELKA. ELKA is innovatief en flexibel en creëert innovatieve oplossingen voor professionals wereldwijd. De focus van ELKA ligt altijd bij de wensen van de klanten en dealers, en hoe er betere werkkleding gemaakt kan worden. Hierbij wordt er eveneens stilgestaan bij duurzaamheid, door producten van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en produceren. Dankzij eigen productiefaciliteiten in Europa kan ELKA snelle levertijden garanderen en grote flexibiliteit leveren in productaanbod om zodoende de best mogelijke service aan te bieden voor alle klanten.

Schoonmaakkleding voor industriële toepassingen

ELKE ontwikkelt kledinglijnen voor diverse branches, waaronder kleding voor (sport)vissers, medewerkers transport & logistiek , infra & bouw en professionele schoonmaak ( de zogeheten cleaning branche). Als trotse partner en dealer van ELKA verkoopt Workwear24 speciale werkkleding voor de schoonmaak branche. Deze schoonmaak kleding zijn bedoelt voor specifieke schoonmaak opdrachten. Momenten dus, waarbij men verder gaan dan enkel schoonmaken. Voor deze specifieke klussen kun je terecht in onze webshop waar je de keuze hebt uit schoonmaak jackets, schoonmaak broeken en special cleaning ovealls. Elk kleding stuk is permanent waterdicht en sommige schoonmaak kleding zijn beschermd tegen vloeibare chemicaliën (conform de EN14605 norm).

Hoge zichtbaarheidskleding bij Workwear24

Goed om te weten is dat je ook terecht kunt bij Workwear24 voor hoge zichtbaarheidskleding. Deze bedrijfskleding stukken zijn voorzien van het RWS keurmerk voor zichtbaarheid en voorzien van hoogwaardige 3M striping reflectie. Zeer nuttig voor medewerkers werkzaam in de infra en transport sector, of vaak ’s avonds en ’s nachts moeten werken en graag goed zichtbaar willen blijven, ook onder slechte weersomstandigheden. Bestel RWS hesjes, broeken en jacks online en vanaf 1 stuk in de webshop en profiteer van gratis verzending bij besteding van €45,- excl btw.

Gebruik kleding als marketing tool en bedruk je werkkleding

Wil je het maximale halen uit je werkkleding? Gebruik het dan als een marketing tool en bedruk het met je logo en of huisstijl van je bedrijf. Zo creëer je herkenbaarheid onder je medewerkers bij je klanten. Het geeft een professionele indruk van je bedrijf én klanten krijgen zo vertrouwen in de medewerkers die met ze in contact is. Kies uit bedrukken of borduren van je kleding bij de werkkleding specialisten van Workwear24. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie en persoonlijk advies. Veel voorkomende branches die gebruik maken van het bedrukken van werkkleding zijn:

  • Horeca ( kokskleding en bediening personeel )
  • Hoveniers
  • Schilders & Stucadoors
  • Schoonmaak personeel
  • Transport & logistiek
  • Autogarage ( automonteurs en showroom personeel )
  • Marketing ( reclamebureaus, drukkerij , etc. )

Bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

https://www.werkkleding-workwear24.nl