Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Auto

Zoektocht Autogarage Helmond

De zoektocht naar een autogarage Helmond is na goed zoekwerk gelukt ik kwam bij autobedrijf Marco van Hoof terecht. Na het bekijken van een aantal garages in Helmond kwam ik uit bij Marco van Hoof garage te Helmond. Dit is een garage dat is aangesloten bij AD Autobedrijf. Ik moest laatst een APK beurt voor mijn auto regelen. Daarom moest ik opzoek naar een garage. Maar ik ben wel aangesloten bij een garage, maar hier ben ik niet tevreden over. Hierdoor zocht ik naar een ander autobedrijf. EN kwam ik bij garage Marco van Hoof terecht in Helmond.

Waarom autogarage Helmond?

Ik heb voor autogarage Helmond gekozen, omdat deze dicht bij mij in e buurt is, en de recensies die ik gelezen heb, erg veelbelovend en waardevol waren. Elke recensie sprak vertrouwen uit, daarnaast is ook nog een groot voordeel dat als je bij AD Autobedrijf aansluit je bij heel veel autobedrijven terecht kunt omdat ze allemaal de AD Autobedrijf formule hanteren. Ik besloot Garage Helmond van Marco van Hoof op te bellen voor een afspraak voor de APK beurt. Na het afspreken van de datum en tijd kon ik weer verder met het geen waar ik mee bezig was.

Op de afgesproken datum en tijd, leverde ik de auto bok de garage in Helmond af. Ik kreeg een leenauto mee en kon mijn dagelijkse routine makkelijk oppakken. Die middag belde Autogarage Marco van Hoof op om te  vertellen dat de auto klaar was. Ik haalde de auto op en kan er nu weer helemaal tegen aan!

Ben jij opzoek naar een garage? Kijk dan eens op de website van AD Autobedrijf. Er is altijd een garage bij jou in de buurt! De garage is betrouwbaar, goedkoop en komt zijn afspraken met de klant altijd na. Zoek jij een garage, kijk dan op marcovanhoof.adautobedrijf.nl/. Zeker een aanrader!