Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dienstverlening

Thuiswerken op een prettige manier

Thuiswerken is iets wat nu veel bekender is dan voorheen. Met de veranderingen in de wereld, werden steeds meer mensen genoodzaakt om vanuit huis te werken. Na verloop van tijd merk je toch dat thuiswerken je niet zo gemakkelijk afgaat, als je hier niet de geschikte ruimte voor hebt. Het werken aan de keukentafel kan zorgen voor pijn in de rug en het zitten op de bank in de woonkamer kan ervoor zorgen dat de productiviteit niet is wat het moet zijn. My Home Office biedt de gelegenheid om afgezonderd te werken, zonder dat jij jouw huis hoeft te verlaten. Je hebt een aparte ruimte voor jezelf, maar bent nog steeds dicht bij van jouw huis. Een tuinkantoor is echt ideaal.

De voordelen van My Home Office

Een tuinkantoor zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te werken in kamers binnen jouw woning die niet geschikt zijn. Je kan prettig werken in een ruimte die speciaal voor jou is ontworpen. Het fijne is dat je ook niet meer naar kantoor hoeft te reizen om jouw werk af te ronden. Met My Home Office kun je ook duurzaam werken. Jouw deelname in het verkeer is een stuk minder en hierdoor ook jouw uitstoot. En zeg eens eerlijk, wie zal de verschrikkelijke files missen?

Haal het uiterste uit jouw tijd

Het hebben van een geschikte ruimte om in werken is ook een belangrijke factor als het gaat om productie. Omdat je de kantoorruimte zelf kan ontwerpen en indelen naar wens en het niet hoeft te delen met anderen, zoals op kantoor binnen een bedrijf, zul jij je altijd op jouw gemak voelen. De uitstraling van jouw het tuinkantoor is natuurlijk ook belangrijk. De tuinkantoren zijn ontworpen om binnen elke tuin klasse en professionaliteit uit te stralen. Wil je de kantoorruimte ook gebruiken als extra kamer (voor gasten), dan kun je deze uitbreiden. Een toilet of badkamer wordt gemakkelijk toegevoegd tijdens de productie van de ruimte.

Snelle Levering en plaatsing bij het basismodel

Een basismodel kan al heel gauw geleverd worden. Binnen slechts 4 tot 6 weken is deze klaar. Het plaatsen van een basis My Home Office model neemt maar een paar uur in beslag. Het fijne is dat hier in principe ook geen fundering voor nodig is. Het bewerken van de grond hoeft niet gedaan te worden, wat dus ook in de kosten scheelt.