Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijfsvoering

Werkkleding bij Workwear24

Bedrijfskleding kopen bij Workwear24

Een prettige en plezierige werkdag begint altijd met goede werkkleding. Iedere professional die weet de waarde van goede functionele werkkleding, net als de specialisten van Workwear24. Bij Workwear24 geloven we in goede functionele kleding tegen een eerlijke prijs. Kleding dat gedragen wordt omdat het goed zit, en daarnaast een toevoeging is voor je dagelijkse activiteiten.

Ruime collectie werkkleding voor de zorg

Medewerkers in de zorg moeten het elke dag maar weer doen, 24/7 klaarstaan voor ouderen, zieken en minder valide mensen van alle leeftijden. Of dat nu in het ziekenhuis gebeurd, of in een zorginstelling of thuis de mensen staan iedere dag weer met passie klaar voor hun cliënten. Om hun werkdag zo prettig mogelijk te maken biedt Workwear24 een prachtige collectie zorgkleding voor professionals. Kleurrijke zorg tunieken, comfortabele zorgbroeken en zorg jasjes. Voor OK personeel bieden we speciale OK hessen en broeken die voldoen aan de strenge EN13795-3 norm. Deze norm houdt in dat het kledingstuk de kans op postoperatieve infecties minimaliseert.

Sportieve werkschoenen met uitstekende bescherming

Een goede werkuitrusting kan niet zonder goede werkschoenen. Schoenen vormen immers de basis en dat moet goed zijn. De ouderwetse grote lompe schoenen zijn allang gedateerd. Tegenwoordig kun je mooie modieuze safety sneakers dragen die óók S3 gecertificeerd zijn. Dat houdt o.a. in een slip vaste zool en stalen neus.

Wind- en waterdichte werkkleding voor de herfst en winter

Als er een ding zeker is, dan is het wel dat het altijd kan regenen in Nederland. Ben je medewerker voor o.a. Rijkswaterstaat, of een infra-, of bouw bedrijf dan is wind- en waterdichte werkkleding geen overbodige luxe. Workwear24 shop je online voor uitstekende waterdichte regenbroeken, jacks en overalls die zeer duurzaam zijn. Ook zijn veel van onze bedrijfskleding voorzien van reflecterende 3M striping, voor extra hoge zichtbaarheid in de avond en tijdens regens en andere vormen van neerslag.

Uniek aanbod hoogwaardige visserskleding

Workwear24 is meerdere jaren reseller van het Deense merk ELKA. Een hoogwaardig fabrikant met decennia ervaring in het vervaardigen van waterbestendige kleding, met een sterke voet in de markt van professionele visserskleding. De waadbroeken , regenjacks en complete waadpakken zijn van hoogwaardig kwaliteit en 100% waterdicht. Dankzij een gunstige prijs/kwaliteit verhouding geschikt voor zowel particulieren als ondernemers en medewerkers.

Waarom bedrijfskleding kopen bij Workwear24?

  • Bestellingen t.w.v. €45,- ex btw worden gratis verzonden
  • Bestellen kan al vanaf 1 kledingstuk
  • Groot aanbod in hoogwaardige kledingstukken
  • Kleding voor de meest voorkomende branches
  • Mogelijkheid tot bedrukken of borduren van werkkleding
https://werkkleding-workwear24.nl/